Raed Arafat vine la Poezie şi delicateţuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, la Prima TV

Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea în fiecare duminică, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

Poetul Mircea Dinescu îl are invitat pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Medicul român este de origine palestiniană şi a emigrat în România în urmă cu 40 de ani. Pentru că Raed Arafat nu consumă carne, Mircea Dinescu i-a pregătiti un adevărat festin din scrumbie de Dunăre, orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus. Raed Arafat a povestit despre copilărie, despre primii paşi în medicină şi cum de a rămas în România. El i-a mai povestit lui Mircea Dinescu şi despre anii de studenţie dar nu au fost ocolite şi temele actuale, legate de pandemie. Toată atmosfera a fost completată de cântecele lăutăreşti ale lui Ionel Tudorache.

Ediţia de Paşte a emisiunii Poezie şi delicateţuri a încântat telespectatorii printr-o transmisiune live, unde Grigore Leşe, Radu Banciu şi Oana Lianu au fost invitaţi speciali. Această ediţie de sărbătoare a situat postul Prima TV pe locul 4 în rândul televiziunilor generaliste cu un rating de 0,61 puncte şi 4,4 share, în intervalul orar 13.00 – 16.00, pe publicul cu vărste cuprinse între 18-49 de ani, din mediul urban şi cu un vărf de 1,2 puncte de rating şi 8,1 share, pe acelaşi target.

Duminică, 9 mai, Mircea Dinescu aşteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicateţurile nu vor fi numai din cele culinare.

viewscnt

Din aceeași categorie