Nervi si vorbe grele cu Tonciu si "Hienă" la "Cireaşa de pe tort"! Vezi de la ce s-au aprins

Nervi si vorbe grele cu Tonciu si "Hienă" la "Cireaşa de pe tort"! Vezi de la ce s-au aprins
Weekend-ul acesta a ieşit cu scântei la Cireaşa de pe Tort. Andreea Tonciu nu a înţeles glumele lui Tili Niculae, Ştefan Stan a provocat-o pe Tonciu, iar Şerban Copoţ a renunţat la rolul de mediator şi şi-a ieşit din fire.
 

Cei patru au început să se şicaneze încă de joi seara, Tili Niculae fiind prima gazdă a săptămânii la Cireaşa de pe Tort. Spiritele s-au încins apoi vineri seara, la cina organizată de Ştefan Stan când, printre preparatele pregătite de gazdă, vedetele s-au întrecut în glume şi ironii. „Eşti nebun, ea face one man show!” a spus Tili Niculae despre Andreea Tonciu. „Nu pot să cred că sunt cu tine în emisiune”. Tonciu nu a apreciat însă remarca lui Tili, şi s-a simţit jignită.

 Ştefan Stan a deschis cutia Pandorei, întrebând-o pe Tonciu cu ce se ocupă, moment în care Andreea a răbufnit, încercând să păstreze tonul de glumă: „Nebuna asta zice că ce caută cu mine în emisiune, tu mă întrebi ce fac. Ce fac? Tai frunză la cai!”. Andreea Tonciu s-a înroşit de nervi, fapt observat şi de Tili, care stătea chiar lângă ea. „Iar te-ai umplut de bube, calmează-te!”, i-a spus actriţa.

Sâmbătă a venit rândul lui Tonciu să gătească pentru invitaţi, iar aceştia au venit pregătitiţi să pună „prima cărămidă la temelia dezvoltării personale” a lui Tonciu: i-au adus o revistă pentru copii, spunându-i că apoi „va trece şi la cărţi”. Andreea s-a simţit ofensată de cadou, pe care a vrut să i-l dăruiască fetiţei lui Tili, însă aceasta a replicat: „fiică-mea e la alt nivel”.
 

Invitată duminică la Şerban acasă, Tonciu a stat toată seara bosumflată şi pe picior de plecare. „Hai, dă-mi mai repede desertul, să plec”, i-a spus ea lui Şerban. „Sunt în plus aici şi n-are rost”. Deşi în serile precedente, Şerban Copoţ a jucat rolul de mediator şi a încercat să aplaneze conflictele dintre Tili, Andreea şi Ştefan, la cina de duminică, pregătită chiar de el, acesta nu a mai rezistat şi a explodat. „Eu am dus toate diligenţele ca toată lumea să se simtă bine. Tu alegi să joci cartea căprioarei rănite!”

 

În stilul caracteristic, Andreea Tonciu a recunoscut că apatia ei de până atunci a fost o glumă, şi şi-a recăpătat rapid buna dispoziţie. Odată tensiunile descătuşate, cele 4 vedete au început petrecerea, au cântat şi au dansat, iar seara s-a încheiat într-o atmosferă jovială, la Cireaşa de pe Tort.

 Nu pierdeţi cele mai tari momente ale Cireşii de pe Tort de săptămâna trecută, miercuri, 29 octombrie, de la 19.30, numai la Prima TV.
viewscnt

Din aceeași categorie