FoodPro Preloader

VIDEO / O tanara virgina a fost violata la drumul mare. Mesajul halucinant al agresorului pentru victima sa: „Ii doresc sanatate si fericire“

O tanara din Dambovita, in varsta de 23 de ani, a trait cea mai traumatizanta experienta din viata ei. A fost acostata de un barbat pe marginea Drumului National 1A, in comuna Crevedia, batuta si violata intr-un sant. A fost scapata din mainile fiarei de doi barbati, care au auzit strigatele fetei. Agresorul i-a transmis, prin intermediul camerelor, "sanatate si fericire".

Totul s-a întâmplat joi, 3 septembrie, în jurul orei 22:00, pe marginea Drumului Naţional 1A. Fata de 23 de ani tocmai se întorcea de la muncă. La un moment dat, a fost luată pe sus de agresorul în vârstă de 40 de ani, târâtă în şant şi violată. Strigătele fetei i-au alertat pe doi bărbaţi care i-au sărit în ajutor.

„Eram la serviciu şi am auzit-o pe fată ţipând. Atunci am decis să intervin eu şi vecinul meu. L-am imobilizat şi am sunat la poliţie. Voia să o violeze. O dezbrăcase pe jumătate, o bătuse, era plină de sânge. Am chemat poliţia, chiar dacă agresorul a opus rezistenţă. Fata era foarte speriată. Era şocată. Dacă nu ajungeam eu, era grav”, a spus unul dintre salvatorii fetei, Dănuţ Mirodin, pentru Adevarul.ro.

Agresorul a fost dat de cei doi bărbaţi pe mâna poliţiştilor care l-au dus la audieri. El spune că nu şi-a folosit organul sexual pentru că suferă de impotenţă.

„Am vrut să o violez, dar nu pot, pentru că nu mi se scoală. Am văzut-o pe stradă, am strâns-o de tricou şi i-am băgat degetul şi am lins-o. M-au bătut oamenii, e corect, am meritat. Am recunoscut fapta”, a declarat agresorul fetei, Dănuţ Dumitrache.

Tânăra le-a povestit anchetatorilor că este virgină. Întrebat dacă îi pare rău, agresorul a început să plângă, dar i-a transmis fetei "sănătate şi multă fericire".

„Mi-a spus că e virgină şi am lins-o. N-am lăsat-o în pace. Nu am mai avut probleme cu legea. Nu sunt căsătorit. Regret ce am făcut. Îi transmit multă sănătate şi fericire”, mai spune agresorul.

Fata a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală pentru a se constata exact ce vătămări a suferit. Pentru fapta să, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru viol, şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Sursa: Adevarul.ro

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU