Mihai de la 3 SUD EST a învins COVID 19 după ce doctorii i-au dat 5% şanse de supravieţuire+foto

Mihai de la 3 SUD EST a învins COVID 19 după ce doctorii i-au dat 5% şanse de supravieţuire+foto

Lupta cu virusul ucigaş l-a adus pe Mihai Budeanu la ATI, spre disperarea întregii familii. “Au fost clipele de început în care, în primele zile, nu am putut să le răspund la telefon celor din familie şi aceştia au intrat în panică, nu ştiau ce se întâmplă cu mine.  După 3 sau 4 zile am putut vorbi la telefon şi le-am spus că sunt bine şi totul va fi ok.”

Mihai îşi aduce aminte clipele cumplite, când era cuplat la aparate, şi i-a mărturisit lui Cristi Brancu, la Exclusiv VIP, că i-a avut tot timpul alături pe colegii lui de trupa. “Băieţii au fost foarte agitati. Laur a ţinut legătură cu doctorii, Viorel mi-a ţinut moralul foarte sus cu mesajele lui de pe Whats up.  Au fost alături de mine toţi. Eu nu am ştiut foarte multe lucruri, la ATI nu prea ai informaţii. Am ajuns acolo cu şanse foarte puţine de supravieţuire, dar am trecut peste asta”, marturiseste Mihai.

 În emisiunea difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00, Mihai avut parte si de o surpriză de proprortii, a vorbit, în direct, cu medicul român Ion Alexie din Las Vegas, cel care i-a prescris tratamentul care i-a salvat viaţa. Cei doi au rămas prieteni iar medicul român care salvează vieţi în America a promis că va face un remix al piesei Amintiri, hitul baietilor de la 3 SUD EST în stil Las Vegas. “Ne-am cunoscut în cadrul unui turneu în Vegas, fix înainte pandemie, in februarie 2020. L-am vizitat pe domnul doctor acasă si am ramas prieteni. Sfaturile lui si tratamentul prescris mi-au salvat viata”, spune Mihai Budeanu.

 

Detalii despre lupta lui Mihai de la 3 SUD EST şi întâlnirea surpriză pot fi accesate pe canalul de YouTube al emisiunii https://www.youtube.com/watch?v=8lE5nMQYk48&t=1151s

 

viewscnt

Din aceeași categorie