Flash Monden, de luni până sâmbătă, de la 19:30

Flash Monden, de luni până sâmbătă, de la 19:30

Un show fresh, cu multe informaţii din lumea vedetelor, cu şi mai multă voie bună, dar şi cu invitaţi de seamă. De luni până joi, de la 19.30, Gabriel Coveşeanu, a.k.a Cove, şi Diana Bart revin la Prima TV, la Flash Monden. „Sincer, îmi era doar de lumea asta plină de strălucire a vedetelor. M-am întors la prima mea dragoste, aşa am debutat la Prima TV, lângă Diana, la Flash monden. Că facem un cuplu amuzant şi tonic ştie toată lumea deja. Şi, mărturisesc că sunt răsfaţat pentru că vineri şi sâmbătă ne vedem la Flash monden alături de colega mea, Alexandra Anastasescu”, spune Cove.

Diana Bart se bucura de reîntoarcerea la pupitrul emisiunii pe care a prezentat-o mulţi ani.  „Da, am emoţii. Mă simt ca la prima emisie şi mă bucur de echipă şi de emisiune. Despre Cove ce să zic? Îl ştiţi toţi cum e: gălăgios, vesel, mereu cu o poantă în buzunar şi pregătit să te facă să râzi. Mă bucur tare că ne unim forţele pentru o nouă rundă de ştiri mondene şi invitaţi ce abia aşteaptă să fie descusuţi şi dezbrăcaţi de secrete” , spune Diana

Flash Monden, emisiunea care prezintă subiecte la zi, informaţii şi poveşti în premieră despre celebrităţile autohtone şi internaţionale,  va fi prezentată de luni până joi, de la 19.30, de Diana Bart şi Cove,  iar vineri şi sâmbătă, de la 19.30, de Alexandra Anastasescu şi Cove.

viewscnt

Din aceeași categorie