FoodPro Preloader

Pe 25 octombrie, de la ora 20.00, un Schimb de mame plin de învățăminte la Prima TV

 

Duminică, 25 octombrie, de la ora 20.00, la Prima TV, la Schimb de mame veți face cunoștință cu două familii: Nițulescu, din localitatea Cocorăști, județul Slatina, si Trușcă, din Tg Jiu. Cele două familii par asemănătoare: oameni tineri, proaspăt mutați în casele proprii. Numai că lucrurile nu stau chiar așa. Alina, mămica din Cocorăști, nu își vede capul de treburi: se ocupă cu producerea de articole hand made și în plus, îl ajută pe soțul său la firma foto-video pe care acesta o conduce.

De cealaltă parte, în Tg Jiu, Alexandra, la cei 25 de ani ai săi, se ocupă cu... mai nimic. De fetița sa, de bucătărie, de curățenie, se ocupă mai mult soacra sa, după cum chiar Alexandra mărturisește. În acest caz, cum se va descurca ea în altă familie?

Ajunsă în Tg Jiu, Alina se pune pe treabă: curățenie, ordine, câteva zile de muncă susținută și casa Alexandrei arată deja altfel. În aceste condiții, nu este de mirare că aici, toată lumea o admiră pe Alina! Dincolo, în Cocorăști, Alexandra îi face zile fripte tatălui de aici, care tot încearcă să îi intre în voie: o învață să cânte la chitară, îi imprimă tricouri drept amintire, ba chiar e de acord să facă și unele lucruri a căror utilitate nu o înțelege... dar pentru Alexandra, tot nu este bine! Vezi video aici

 

Urmăriți evoluția celor două familii duminică, 25 octombrie, de la ora 20.00, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Prima TV.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa Schimbului de mame se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU